Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

The Light Between Oceans! Alicia Vikander και Michael Fassbender μαζί!

Ο φύλακας ενός φάρου και η γυναίκα του ζουν ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι στον απομονωμένο φάρο. Από τη ζωή τους όμως λείπει ένα παιδί. Μέχρι τη μέρα που βρίσκουν ένα παιδί στην ακρογιαλιά μετά από ένα ναυάγιο... Αποφασίζουν να το κρατήσουν και να το μεγαλώσουν με αγάπη. Όταν όμως μετά από χρόνια πηγαίνουν στην πόλη και τυχαία συναντούν τη μητέρα του παιδιού, η οποία πιστεύει ότι το παιδί της έχει χαθεί στο ναυάγιο, τα πράγματα περιπλέκονται και διλήμματα έρχονται στην επιφάνεια.
Σε ένα έργο εποχής, πρωταγωνιστούν οι Michael Fassbender, Alicia Vikander και Rachel Weisz, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Derek Cianfrance. Οι πρώτες εικόνες είναι εδώ και η ταινία αναμένεται το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Δείτε το trailer: The Light Between Oceans












*Πηγές imdb.com, youtube.com


Whiskey Tango Foxtrot! Η Tina Fey στο πεδίο της μάχης!

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η ταινία ακολουθεί την πορεία μίας δημοσιογράφου που αποφάσισε να πάει στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν κατά τη διάρκεια του πολέμου και να μεταδώσει τα γεγονότα.
Πόσο χιούμορ χωράει άραγε μέσα σε ένα σκηνικό πολέμου, σε μία επικίνδυνη περίοδο και σε βίαιες και δύσκολες συνθήκες; Φαίνεται πως η Tina Fey μπορεί να το χωρέσει, καθώς μέσα από μία χιουμοριστική ματιά, αλλά και με ευαισθησία, μεταμορφώνεται στη δημοσιογράφο που αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και να πάει στο πεδίο της μάχης για συνεντεύξεις και αναμετάδοση των γεγονότων. Σε σκηνοθεσία των Glenn Ficarra και John Requa, στην ταινία εκτός από την Tina Fey πρωταγωνιστούν οι Margot Robbie, Martin Freeman και Billy Bob Thorton.
Δείτε το trailer: Whiskey Tango Foxtrot Trailer


 *Πηγές: imdb.com, youtube.com


Ghostbusters 2016! First Trailer!

30 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση των κυνηγών φαντασμάτων και της μεγάλης επιτυχίας, το ερώτημα "Who you gonna call?" επιστρέφει! Οι Ghostbusters αναλαμβάνουν ξανά δράση, αυτή τη φορά σε μία ταινία με καθαρά γυναικείο cast! Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKitton και Leslie Jones φορούν τις στολές τους και βγαίνουν στους δρόμους της πόλης υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Paul Feig! Στην ταινία συμμετέχει και ο Chris Hemsworth. Η ταινία αναμένεται το καλοκαίρι στις κινηματογραφικές αίθουσες! Δείτε το trailer: Ghostbusters 2016

*Πηγές: imdb.com, youtube.com


Nina Trailer! Η Zoe Saldana μεταμορφώνεται στη Nina Simone!

Η ζωή της μεγάλης τραγουδίστριας και πιανίστριας της jazz, Nina Simone, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη! Η άνοδος, οι δυσκολίες και η δόξα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana και ο David Oyelowo, σε σκηνοθεσία Cynthia Mort. Οι πρώτες εικόνες και το πρώτο trailer είναι εδώ. Δείτε το trailer: Nina (2016)


*Πηγές: imdb.com, youtube.com