Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

American Sniper! Trailer!


Η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου του Chris Kyle, ενός αμερικανού πεζοναύτη που κατέχει το ρεκόρ των περισσοτέρων στόχων, πάνω από 150, ως ελεύθερος σκοπευτής.
Μέσα από το ολιγόλεπτο trailer μας δίνεται η δυνατότητα να μπούμε στον σκληρό κόσμο του πολέμου, όπου μία απόφαση μπορεί να επηρεάσει τόσο την έκβαση όσο και την ίδια τη ζωή του σκοπευτή. Ο σκληρός κόσμος που περιλαμβάνει δυστυχώς ακόμη και παιδιά στη θέση των στόχων. Ταυτόχρονα, σε αντιπαράθεση με τη σκληρότητα και τη βία, βλέπουμε και τις τρυφερές οικογενειακές στιγμές του σκοπευτή.
Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Clint Eastwood, και πρωταγωνιστούν ο Bradley Cooper και η Sienna Miller. Η ταινία πέρασε πολλά μέχρι να προγραμματιστεί να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 22 Ιανουαρίου του 2015, ενώ ενδιαφέρον αποτελεί και η επιλογή του υπότιτλου στην αφήσα της ταινίας "The most lethal sniper in U.S. history".

Δείτε το trailer: American Sniper


*Πηγές: imdb.com, youtube.com

4 σχόλια:

  1. Ενδιαφέρον κούκλα. Αν βρω καλή παρέα θα πάω να το δω. Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και βρήκα και αρκετά καλό το trailer. Φιλιά!:)

      Διαγραφή
  2. Εγώ φιλενάδα τα πολεμικά δεν τα μπορώ καθόλου, μου κάνουν την ψυχολογία κουρέλι! τίποτα πιο χαρωπό έχεις να μου προτείνεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι δύσκολο και ευαίσθητο το θέμα με το οποίο καταπιάνεται. Αν θέλεις κάποια ανάλαφρη κωμωδία από την άλλη εβδομάδα βγαίνει το Horrible bosses. Αν σου αρέσει κάποιο άλλο είδος ταινιών, πες μου και θα σου προτείνω κι άλλες αν θέλεις! Φιλιά!:)

      Διαγραφή