Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

JOBS! First trailer!

Δείτε το trailer: Jobs 2013


Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης και της δημοσίευσης των πρώτων εικόνων από τη νέα ταινία-βιογραφία για τον Steve Jobs με πρωταγωνιστή τον Ashton Kutcher, πολλά ακούστηκαν και περιμέναμε τα πρώτα πλάνα να δοθούν στην δημοσιότητα! Μετά λοιπόν από ένα μονόλεπτο βίντεο που είχε δοθεί λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Sundance Film Festival τον Ιανουάριο, σειρά έχει το πρώτο ολοκληρωμένο trailer! Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή του πιο σημαντικού ίσως ανθρώπου στην ιστορία των υπολογιστών και της σύγχρονης τεχνολογίας και επικοινωνίας, Steve Jobs. Οι εικόνες και η προσπάθεια τουλάχιστον στο εμφανισιακό κομμάτι που το trailer μας επιτρέπει να δούμε, είναι αρκετά προσεγμένη. Σίγουρα πρόκειται για έναν ρόλο-πρόκληση και ένα ρίσκο για τον Ashton Kutcher! Φτάνει να δούμε αν θα καταφέρει να ανταπεξέλθει σε αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και η ταινία στο σύνολό της! Η σκηνοθεσία είναι του Joshua Michael Stern, ενώ στην ταινία συμμετέχουν ακόμη οι Josh Gad, Dermot Mulroney, James Woods, Amanda Crew, Ron Eldard, Matthew Modine, Lukas Haas, J.K. Simmons, Ahna O'Reilly, Lesley Ann Warren και Ronnie Gene Blevins.


*Πηγές:youtube.com

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

The wolf of Wall Street! Leonardo DiCaprio και Scorsese ξανά μαζί!

Δείτε το trailer: The Wolf of Wall Street

Ο Leonardo DiCaprio έχει λεφτά... πολλά λεφτά! Βασισμένη στο βιβλίο του ίδιου του Jordan Belfort, η ταινία αφηγείται τη θητεία του στη Wall Street τη δεκαετία του 1980, μέχρι την έρευνα του FBI για απάτη και διαφθορά, την πτώση του και την 20μηνη φυλάκισή του. 
Η ταινία δε μοιάζει με τις προηγούμενες συνεργασίες των DiCaprio-Scorsese. Αλκοόλ, ξέφρενα party (ακόμα και στο γραφείο), υπερβολές, χιμπατζίδες, γυναίκες, χλιδή και πολλά λεφτά συνθέτουν το σκηνικό. Με μία δόση χιούμορ, βλέπουμε τον Leonardo DiCaprio σε έναν πιο χαλαρό ρόλο (από ό,τι μας επιτρέπει το trailer να καταλάβουμε), έχοντας δίπλα του ως "στήριγμα" τον Matthew McConaughey. Στην ταινία παίζουν ακόμη οι Jonah Hill, Jon Bernthal, Jon Favreau, Kyle Chandler, Jean Dujardin, Shea Whigham και Christine Ebersole. Οι πρώτες εικόνες έχουν αφήσει μία θετική αίσθηση και περιμένουμε ακόμη περισσότερα μέχρι τα τέλη φθινοπώρου οπότε και υπολογίζεται ότι η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες!






*Πηγές: youtube.com, imdb.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Diana! Τα πρώτα πλάνα της Naomi Watts ως Diana!

Δείτε το trailer: Diana

Τα πρώτα πλάνα από τη βιογραφία-δράμα με θέμα τη ζωή της πριγκίπισσας Diana δόθηκαν στη δημοσιότητα! Η ταινία, που επικεντρώνεται στα δύο τελευταία χρόνια της πριγκίπισσας, είναι σε σκηνοθεσία του Oliver Hirschbiegel και σε σενάριο του Stephen Jeffreys, ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί η Naomi Watts. Τα πρώτα πλάνα δείχνουν να προσέχουν ιδιαίτερα την λεπτομέρεια και είναι έτσι δομημένα ώστε να τονίζουν τις ομοιότητες. Σε αναμονή λοιπόν για περισσότερα, μέχρι το Σεπτέμβριο οπότε και η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, για να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα σε ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολλές φορές τη μεγάλη και τη μικρή οθόνη για ένα πρόσωπο που είναι πολύ γνώριμο!

 *Πηγές: imdb.com